Saturday, December 5, 2009

Yes, I do, Mr. Vampire.. !

sudahkah kalian menonton film new moon ? well, kl belum, gw pengen kalian menonton satu potongan dari filmnya yang gw ambil dari youtube, silakan dinikmati:



*maaf kl videonya kurang jelas, emg blm banyak beredar di youtube soalnya..*

well, supaya lebih mudeng, ato yang lagi males ngeplay youtubenya (entah lemot, ato emg pengen cepet2 out dari blog gw *huhuuu) silakan dibaca dialognya:

Edward : just give me 5 years and i will change you
Bella : that's too long
Edward : three ?
Bella : (stares at him)
Edward : you're so stubborn
Bella : what are you waiting for ?
Edward : i have one condition if you want me to do it my self
Bella : what's the condition ?
Edward : and then live forever
Bella : that's what i'm asking

Edward :
marry me, Bella..


WUAAAAAAAAAAAAAAAAA..... !

abis itu filmnya abis..

oh oh oh oh oh oh oh ohhhhhhh
Edward Cullen, if you just say it to me, definitely I will say "YES I DO.. .!" right after you asked me ! not like Bella who just stared at you, freezing. does she shocked ? well, maybe if Edward really asked me that question, I will get shocked and speechless too, but but but, I wont just get silent and I will say it outloud the "Yes, I do"-thing.. :love: :love: *ketauan males ngambil smiley :P*

dan buat Jacob Black, kalau anda ditolak sama Bella, saya masih di sini kok, masih free, jadi jangan sedih yaaaa, hihihihihi ;D *jijay

btw, selain new moon, gw sedang menunggu2 film lainnya dari event Jiffest !

- Cin(T)a
- 500 days of summer
- new york i love you
- mualaf
- letters to the president
- coffee and Allah

yang penasaran, boleh coba diintip di www.jiffest.org :D
oke, got to go now ! bye friends ! :-*

= to be continued =

4 comments:

Anonymous said...

huuu dasar mbak2 yang masih bersedia dengan pasangan yang lebih muda. aku mah nolak jacob mentah2. lahir taun 92 sih :P
-youknomwho-

alia pewe said...

@youknowwho: alaah, cuma beda setaun dua taun mah kaga ngaruh mbak :P

alia pewe said...

@youknowwho: alaah, cuma beda setaun dua taun mah kaga ngaruh mbak :P

susan said...

jacob ok banget...

© alia's blog 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis